България и ГЕРБ са в международна изолация и това ясно се

...
България и ГЕРБ са в международна изолация и това ясно се
Коментари Харесай

Цветанов: Помпео ни заобикаля, защото България е в изолация

България и ГЕРБ са в интернационална изолираност и това ясно се вижда от това, че държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео заобикаля страната ни непрекъснато. Това разгласи някогашният втори в ГЕРБ и сегашен водач на партията Републиканци за България Цветан Цветанов пред Българска национална телевизия. По негови думи, Помпео на няколко пъти е бил в Европа, на два пъти е посетил Гърция, само че нито един България и това ясно показвало отношението към ръководещите. Според него Съединени американски щати явно разчитат на Гърция и на Румъния. 

Цвтанов разгласи, че ще вземат участие независимо в изборите. Той бил сигурен, че групировката му ще влезе в Народното събрание, единствено не се знаело какъв брой индивида ще е бъдещата му парламентарна група.

На въпрос по какъв начин от най-силният критик на президента Румен Радев в този момент се е оказал негов подръжник, Цветанов разгласи, че той е бил срещу Радев единствено във връзка с избора на самолети, които да се купят. Бившият втори от ГЕРБ беше главен труженик за F-16, а президентът предпочиташе шведските " Грипен "..
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР